FAQ

her finder du de oftest stillede spørgsmål omkring Lillebælt Halvmarathon

1.Hvor og hvornår udleveres startnumre og løbetøj?

Der er igen i år udlevering 2 steder.
Udleveringen sker i Fredericia Idrætscenter – Vestre Ringvej 100, Fa. Hal 1,
torsdag den 4. maj mellem kl. 12.00 og 18.00

Udleveringen sker i Middelfart ved nummerudleveringsteltet i løbsområdet på Strandvejen under Den Nye Lillebæltsbro, lørdag den 6. maj mellem kl. 14:00 og 18:30.

Husk at kende dit startnummer!
Startnummeret udsendes som sms og e-mail i ugen op til løbet og kommer selvfølgelig også på deltagerlisten før løbet.

Det er vigtigt, du husker dit startnummer, for du skal bruge dette nummer ved udleveringen af din kuvert.
På udleveringsstedet, går man til det bord, der angiver ens nummer: -siger sit startnummer, viser sin kvittering og får udleveret sin kuvert med nummer, chip , – t-shirt + evt. tights.

Husk at medbringe din kvittering / ordrenummer.

Vi opfordrer så mange som muligt til at afhente deres startnummer torsdag d. 4. maj. i Fredericia.


2. Kan jeg ændre min t-shirt / tightsstørrelse?

Det er ikke muligt at ændre de bestilte størrelser på t–shirts og tights, –men der vil være byttemulighed- så længe lager haves. Det sker i nummerudleveringsteltet efter løbet er startet indtil kl. 23:00.
Man kan ikke bruge andre chip end de, der udleveres til løbet.


3. Hvad er mit startnummer og hvor finder jeg det?

Du kan, når vi kommer tættere på løbet, gå ind på deltagerlisten herunder og se dit startnummer her. (opdateres snarest!)

Startnummeret vil også blive udsendt på sms og e-mail kort før løbet. Husk derfor at gå ind på sportstiming.dk og opdatere din mailadresse, hvis du har fået ny i mellemtiden.

Har en anden tilmeldt dig, men ikke opgivet din mailadr., bør vedkommende logge ind på sportstiming.dk med sin profil og påføre din mailadr., så du modtager din kvittering og nyhedsbreve.

Dit startnummer – se det og HUSK DET.


4. Kan jeg overdrage mit startnummer til en anden?

Du kan overdrage dit startnummer til en anden person således:

  1. Log ind med din profil på www.sportstiming.dk
  2. Vælg “Mine ordrer” i menuen
  3. Tryk på “tilmeldte” ud for den ordre, du vil overdrage
  4. Tryk “skift ejer” og udfyld felterne – husk at udfylde ALLE felterne

Herefter vil du have flyttet tilmeldingen til en anden persons profil.

Startnumrene bliver trykt med løbers navn på.
Deadline for egen navneændring, så den ny løbers navn bliver trykt på startnumret, er lørdag den 1. april. Startnumrene går herefter i trykken.

Efter trykningen kan man selv stadigvæk foretage navneændring til og med søndag d. 1. maj. Ny løbers navn kommer på resultatlisten, men selve startnumret har stadigvæk påtrykt første tilmeldte løbers navn.
Det er meget vigtigt for sikkerheden, for resultatlisten, diplom og info, at der i systemet ændres navn og data til ny løber. HUSK at ændre ALLE data.

Ved nummerudleveringen.
Navneændring og/eller trykning af nyt navn på startnummeret, kan ske i forbindelse med nummerudleveringen torsdag (Fredericia) og lørdag (Middelfart).
Ønsker man, at vi foretager navneændringen, og/eller trykker nyt navn på startnummeret, kan dette foretages mod gebyr på 50,- kr.
Der er mulighed for ændringer frem til kl. 18:00 på løbsdagen.

OBS. Det er ikke muligt at ændre størrelse på T-shirt, da de er bestilt efter første løbers ønske, -men der vil være byttemulighed efter løbet, så længe lager haves. Det sker i nr. udleveringen fra kl. 19:30 til kl. 23:00.


5. Kan jeg afhente flere startnumre til en gruppe?

Ja, -for alle der ønsker at hente startnumre til mere end èn person: Vi har i nummerudleveringen et hold ”Flyvere”, der så hurtigt, det er muligt, samler sammen til jer. Medbring jeres liste med startnumre, navne -og kvittering. Der må påregnes lidt ventetid.

Er du medlem af vores Team Lillebælt Halvmarathon, kan I herigennem få jeres startnumre og tøj pakket på forhånd til samlet afhentning.

”Team Lillebælt Halvmarathon” – Er et dynamisk og energisk team, hvor vi giver firmaer, virksomheder og større grupper de bedste muligheder for at blive en del af Danmarks bedste Halvmarathon, ligesom synliggørelsen også er en del af pakken.

Få mere at vide herom hos info@lillebaelthalvmarathon.dk.


6. Hvor kan jeg opbevare mine ting under løbet?

Det sker i løbsområdet i vores bagageopbevaring.


7. Hvor finder jeg omklædning og bad?

Der vil være primitiv omklædning på pladsen ved start/målområdet, samt primitiv omklædning og bad i Strib Idrætsefterskoles hal, som ligger ca. 350 meter fra pladsen.

Parkering / Shuttlebus:

Der er p-pladser på den store plads ved Mandal Alle – Fynsvej – 5500 Middelfart.
P-pladsen tæt ved motorvejsafkørsel 58b Middelfart, Skovsvinget 60, 5500 Middelfart.

Shuttlebusser:
I tidsrummet fra kl. 15:30 til 18.00 vil der køre shuttlebusser fra Middelfart Station og Mandal Allé. Der vil være shuttlebusser retur fra kl. 21:30 til 23:30 fra start/målområdet til stationen og Mandal Allé. Du skal her stå på bussen det samme sted, som du blev sat af, da du ankom.


8. Er der Toiletter på ruten til Lillebælt Halvmarathon?

Ja og mange af dem. Vi har 42 toiletter opstillet rundt på ruten. Du finde dem umiddelbart efter væskedepoterne.


9. Hvor er der Busparkering?

I forbindelse med afholdelsen af Lillebælt Halvmarathon, lørdag den 6. maj 2017, vil det være en planlægningsmæssig stor hjælp for os, hvis klubber eller hold, der har planlagt at ankomme med egen bus, vil kontakte os i god tid før løbet.

Vi vil så kunne reservere en p-plads til jer, med kort gå-afstand til start-/målområdet. Vi fremsender en ”passér-seddel” til bussen samt et kort over p-pladsens placering til jeres kontaktperson.

Kontakt os venligst med klub-/holdnavn, samt kontaktperson/dennes mailadresse på: info@lillebaelthalvmarathon.dk
Mærk mailen: Busparkering


10. Hvordan stiller jeg op ved starten?

Det er vigtigt, du finder din startplacering i god tid. Se efter skiltene og de store, farvede balloner, der angiver hvor du skal stå i forhold til din forventede sluttid.


11. Hvor kan jeg overnatte i forbindelse med Lillebælt Halvmarathon?

Fredericia og Middelfart er det område i Danmark, hvor der er flest sengepladser på hoteller i forhold til indbyggerantallet i området. Sammen med den meget centrale beliggenhed for resten af Danmark vælger rigtig mange danske virksomheder at henlægge deres konferencer og store møder til området. Skulle du have lyst til at overnatte dagen før løbet eller blive til dagen efter løbet, er der således rig mulighed for dette.

Comwell Hotel Middelfart
Lillebælt Halvmarathons officielle hotel i år er Comwell Hotel i Middelfart. Hotellet er beliggende kun ganske få hundrede meter fra start- og målområdet og er således det oplagte valg for overnatning i forbindelse med deltagelse i Lillebælt Halvmarathon 2017.

Du kan finde alle oplysninger om Comwell Hotel Middelfart –
Karensmindevej 3, 5500 Middelfart, herunder:

Gå til overnatning på Comwell Hotel Middelfart.

Andre overnatningsmuligheder i Fredericia og Middelfart.

Gå til overnatning i Fredericia
Gå til overnatning i Middelfart