Info

her finder du vigtige informationer omkring Lillebælt Halvmarathon

info-foto

Løbets navn: Lillebælt Halvmarathon
Startsted: Færøvej 74, 5500 Middelfart
Dato: Lørdag den 5. Maj – 2018
Tidspunkt: Kl. 14:00
Pris: 425,- kr.

Dobbelt-tilmelding = Mizuno Strandvejsløbet & Lillebælt Halvmarathon – tilmeld dig her!
Strandvejsløbet er en super flot, flad og forrygende hurtig 10 km som ligger 5 uger før Lillebælt Halvmarathon, helt bestemt lørdag den 17. marts. Ved Lillebælt Halvmarathon får du udleveret din løbs t-shirt. Du får dit startnummer til Lillebælt Halvmarathon og en optimal test 5 uger før.
Læs mere om Mizuno Strandvejsløbet herPris i alt 540,- kr.

Tilmeldingen til Lillebælt Halvmarathon åbner onsdag den 27. september kl. 12:00. 

Det får du bla. for dit startgebyr:

– Alle som gennemfører Lillebælt Halvmarathon 2018, vil efter de er kommet i mål modtage den officielle Lillebælt Halvmarathon medalje.

– Alle deltagere får en lækker funktionel løbe T-shirt. (Værdi 275,- kr.)

– Og selvfølgelig alt det andet vi altid har med; chip-tidtagning, navn på startnummeret, sms service af din tid, forplejning efter mål, taskeopbevaring, sportsmesse, trafikfri rute, videodiplom på mellemtider og i mål, fartholdere osv.

– Live streaming af hele løbet på 4 storskærme i start/målområdet, på nettet og via vores app. Det giver tilskuerne optimale muligheder for at følge venner/familie i løbet, og måske være heldig at få et glimt af dem ude fra ruten.

Ruten er opmålt af DAF (Dansk Atletik Forbund) og dermed godkendt til at sætte rekorder på.

Tirsdag den 9. januar stiger prisen for deltagelse ved Lillebælt Halvmarathon til 465 kr.


Regler:

Lillebælt Halvmarathon er organiseret af klubben “Lillebælt I Løb” efter IAAF´s regler. Deltagere skal bære det officielle startnummer for Lillebælt Halvmarathon. Alle, der er korrekt tilmeldt, har 3 timer til at gennemføre løbet. Max-tiden angives ved to cykelryttere.

Det er ikke tilladt at have cyklende ledsagelse på ruten; dette kan medføre diskvalifikation.
Der skal løbes efter færdselsreglerne, og eventuelle anvisninger fra officials skal overholdes. Tilmelding kan ske online (se andet sted på sitet). Hvis en deltager bliver forhindret i at deltage, er der ikke krav på tilbagebetaling – ej heller i tilfælde af force majeure.

Startnummeret skal bæres synligt på brystet og må ikke ændres, så som at sponsornavnene bliver ukendelige, f.eks. foldet, bøjet eller klippet.

Minimums alderen ved Lillebælt Halvmarathon er 14 år.

Ved online tilmelding bekræfter alle, at de deltager på eget ansvar. Arrangøren påtager sig ikke noget ansvar. Ligeledes bekræfter deltagerne, at de er indforstået med at løbsfotos, filmoptagelser, interview, reklamer o.lign., hvori de optræder, frit kan benyttes. Skulle du blive forhindret i at deltage eller i tilfælde af aflysning af løbet pga. force majeure, har deltagerne ikke krav på tilbagebetaling af tilmeldingsgebyret. Endelig er deltagerne her gjort bekendt med, at de kan blive diskvalificeret, hvis det officielle startnummer ændres.


Nummerudlevering og t-shirt:

Startnumre, chip og t-shirt vil blive udlevet samlet.

Udleveringen sker følgende steder og dage:

Bülows Kaserne ved Eksercerhuset – Østervoldgade 18, 7000 Fredericia
Onsdag den 2.maj kl. 13:00 til 18:00 og Torsdag den 3. maj også kl. 13:00 til 18:00.

Lørdag den 5. maj ml. kl. 10:00 – 13:30 i Middelfart i nummerudleveringsteltet i start/målområdet ved Lillebæltshallerne, Færøvej 74, 5500 Middelfart.

Husk at kende dit startnummer! 
Information og dit startnummer udsendes på sms og e-mail i ugen op til løbet, og kommer selvfølgelig også til at være synligt på deltagerlisten.

Yderlig information om udlevering af startnummer og navneændring: FAQ

NYT NYT NYT! 
Onsdag den 2. maj er der fyraftens træning. Kom og løb din sidste træning sammen med os og mange andre. Vi løber fra Bülows Kasserne kl. 17:00. Det er social tur, men med fartholdere i flere tempi.
Efter turen har vi flere erfarene løbere, som du kan spørge om dine sidste tvivls spørgsmål.

Torsdag den 3. maj er der LHM Junior Race. Et børneløb for alle børn mellem 0-14 år.
Se mere her.


Omklædning og bad:

Der vil være primitiv omklædning på pladsen ved start/målområdet, samt omklædning og bad i Lillebæltshallerne som ligger lige ved siden af pladsen.
Adresse – Færøvej 74, 5500 Middelfart.


Taskeopbevaring på dagen:

For enden af dit startnummer sidder en ”bagageslip”. Når du aflevere din taske, klipser vi din bagageslip fast på din taske. Du er nu klar til at aflevere din taske, i den rigtige bås.
Når du henter din taske, skal du vise dit startnummer og det skal passe sammen med din bagageslip.


Væske:

Der vil være 5 væskedepoter rundt på ruten samt et væskedepot i mål.

Depoterne vil blive adviseret 200 meter før. Ved hvert depot er der servering i begge sider af vejen, noter at bordene står forskudt for hinanden. I begge sider er opsætningen den samme: første del er energidrik, sidste del er Aquador Kildevand – begge dele er tydeligt markeret.


Tidtagning & Resultater:

Tidtagning foregår med chip, sportstiming.dk står for tidtagningen. Resultaterne fra løbet vil være online tilgængelige fra sportstimings hjemmeside. Chip`en er engangschip. Der vil være en bruttotid = fra startskuddet – til du løber i mål -og en nettotid = fra du passerer startstregen – til du løber i mål.


Toiletter:

Der vil være opsat toiletter adskillige steder på ruten og i målområdet. Se ved hvilke km-angivelser under FAQ.


Fartholdere:

Når klokken bliver 13.15, og starten på Lillebælt Halvmarathon nærmer sig, er det tid til at finde sit startsted. Alle starter på samme tid kl. 14.00. Det er selvfølgelig ikke ligegyldigt, hvor du stiller dig i feltet. Vi ønsker, at alle skal få det bedst mulige løb, derfor er der opsat skilte ned langs med startområdet, hvorpå vi har skrevet de forventede sluttider. Vi opfordrer alle til at rette sig efter de henvisninger.
Fartholderne vil stå ud for det skilt, der svarer til dem. De vil have en stor ballon svævende over hovedet med den forventede tid. De er lette at se og følges med. Der er fartholdere til følgende grupper: 1.30, 1.35, 1.40, 1.45, 1.50, 1.55, 2.00, 2.05, 2.10, 2.15 og 2.20. Tidtagningen, der foregår med chip, vil give alle deltagere en brutto- og en nettotid, så der er ingen grund til at stille sig længere frem i feltet, end forventet sluttid viser.

Bruttotid = fra startskuddet – til du løber i mål.
Nettotid = fra du passerer startstregen – til du løber i mål.

MAX-tid for ruten rundt er 3 timer.
Tre-timers-grænsen vil blive synliggjort af to cykelryttere samt en opsamlingsbus. Vi påpeger, at deltagere med tempo til tre timer, ikke vil behøve at føle sig presset.


Ruten:

Lillebælt Halvmarathon´s nye rute er klar.
Vi glæder os til at præsentere den nye rute. Det er 21 skønne kilometer, der fører dig hen af Havnegade i Middelfart med udsigt til begge broer. Henover Den Gamle Lillebæltsbro og på Jyllandssiden løber du langs med vandet og får den flotteste udsigt ud over Lillebælt, før du løber under Den Gamle Lillebæltsbro. Sløjfen ind mod Fredericia på Kystvejen er kendt for den vildeste opbakning fra de mange tilskuere.
Undervejs på ruten er der masser af musik og underholdning. Særligt kan du glæde dig til vores nye High Five Zone. Tilbage på Fyn skal du igennem Middelfarts gågade med virkelig god feststemning. Start og mål er ved Lillebæltshallerne, hvor der er rigtig god plads og fine forhold til afvikling af løbet. Vi ses lørdag den 5. maj!
Du kan læse mere og tilmelde dig her.

 

 

 

 

 

 

 

Præmier:

Der er præmier til de 4 første herrer og 4 første damer.

Præmierne bliver givet til danske løbere eller de løbere, der er inviteret af Lillebælt Halvmarathon til at deltage.
Præmieceremoni finder sted lige efter top 4 af kvinder er kommet i mål. Overrækkelsen foregår på scenen lige ved målstregen.


Rejsende til Middelfart:

Vores erfaring fra 2017 er klar – kør hjemmefra i GOD TID!

Med tog:
Ankomst med tog til Middelfart Station:
Start/målområdet ligger kun 10 min gang fra Middelfart Station.

Med bil:
Fra Fyn: Alle, der kommer fra Odense, opfordres til at dreje af ved afkørsel 57 ved Nr. Åby eller 58a Middelfart Ø. Derfra er der skiltning til p-pladsen.

Fra Jylland: Alle, der kommer fra Jylland, skal køre af ved afkørsel 58b ved Lillebæltsbroen, og følge skiltningen.

Parkering:

Vi henviser til Middelfart by´s p-pladser.
Der er ingen parkering på p-pladsen ved Lillebæltshallen. Dog vil det være muligt at parkerer på Bornholmsvej, så længe der er plads.
Vi har p-vagter der vil anvise jer der. 


Busparkering:

Læs nærmere under FAQ.


Sportsmesse:

Der vil være sportsmesse onsdag den 2. maj & torsdag den 3. maj i Bülows Kaserne Excerserhuset, Østervoldgade 18, 7000 Fredericia fra kl. 13:00 til 18:00.
Der vil selvfølgelig også være messe på løbsdagen lørdag den 5. maj i messeteltet i start/målområdet ved Lillebæltshallerne, Færøvej 74, 5500 Middelfart.


Børneløb:

Se under Junior Race. Tryk her for at komme til Junior Race Lillebælt Halvmarathon.