Lokale Løb Omkring Lillebælt

Taulov ½ Marathon den 19. marts 2017
Taulov Motion står bag Den Jyske Forårsklassiker der igennem årene har budt på alt slags vejr, når den nye løbesæson skydes i gang.
http://www.taulovmotion.dk/halvmarathon.shtml

Strandvejsløbet den 1. april 2017
Strandvejsløbet afvikles på en super hurtig og meget smuk 10 km. rute. Løbet arrangeres af Lillebælt Halvmarathon og Strib Idrætsefterskole.
http://www.strandvejslobet.dk

SPORTMASTER Junior Race den 4. maj 2017 
SPORTMASTER Junior Race er arrangeret af klubben “Lillebælt i Løb” for alle måske kommende halvmarathonløbere i alderen 0 til og med 14 år. En sjov rute på ca. 3 km.
http://www.lillebaelthalvmarathon.dk/lhm-junior-race/

Lillebælt Halvmarathon den 6. maj 2017
”Hele Danmarks Halvmarathon” Lillebælt Halvmarathon. I løbet af et par timer vil de krydse to landsdele via Den Nye Lillebæltsbro bro i jagten på at besejre den halve marathon. http://www.lillebaelthalvmarathon.dk

Kolding-Løbet den 28. maj 2017
Kolding-Løbet afvikles fra arealerne omkring Kolding Gymnasium i kuperet terræn og ruter der hovedsagligt er udlagt på grusstier gennem den smukke Marielund Skov.
http://kolding-løbet.dk

Hannerupløbet den 6. juni 2017
Hannerupløbet i Fredericia er et løb, hvor du bliver udfordret på den 5 km lange og kuperede rundstrækning, som skal gennemløbes op til 4 gange. Du kan tilmelde dig 5 km, 10 km og 21,1 km og som årets nyhed, også 4×5 km stafet.
http://fredericialøbeklub.dk/Lob/Hanneruplobet

Føns Triathlon den 24. august 2017
Slut din trisæson af på den fedeste måde, med en hurtig sprint-tri i et dejligt område – cykelruten går f.eks. et stykke ud af det meget smukke Føns skov.
Har du længe tænkt på om triathlon var noget for dig? – så test det af her på en overkommelig distance. 200m svømning – 7 km cykel – 2,5 km løb. (børn til og med 15 år.)
eller 500m svømning – 15 km cykling – 5 km løb. (Åben for alle)
http://foenshavbane.dk/f%C3%B8ns%20havbane%20tri-2.html

Ejby Natløb den 7. september 2017
Fyns største natløb med over 1000 deltagere. Løb i faklernes skær på en flot og hyggelig tur rundt om i byen. Pizza og en vand til alle efter løbet. Ejby natløb er nok verdens hyggeligste natløb.
http://ejbynatloeb.dk/

European Halloween Cross den 5. november 2017
European Halloween Cross er startskuddet og første runde af den landsdækkende cross-serie Cross Nationals.
http://europeancross.dk/